River, Beach and Mountain

huhuhuhuhu…. blognya udah penuh sama sarang laba-laba nih
Have been busy with my so-called-roller coaster-life :p
A lot of things happened since June, but I forgot to write its down. From my love life till my “jongos” life.
Kinda lazy to write because most of the time I want to write my mood so gloomy. With pandora box – sun things and BoNcit.

Anyway, I’m still grateful with great journey that God give to me. And one of the enjoyment is yesterday fun escape. Yupsss… I just had another escape yesterday, after Belitung on May (upss… one of moments that I forgot to write :p). Terbuang’s girl (Dinna, Imung and me), Ratna and Wisnu explore west java. Awalnya sih cuma mau rafting aja di Citatih, cuma pas habis rafting si Wisnu nawarin bablas ke Pelabuhan Ratu, emang dasar impulsif ya udah…. lanjut deh ke pantai. Ya itung-itung bergalau ria gitu :p Ga cukup rafting dan nyantai di pantai, kita baliknya lewat daerah Gunung Halimun dengan pemandangan kanan kiri perkebunan karet dan sawit, cukup menenangkan dan mengobati rasa kangen our lovely driver :p

Raftingnya lumayan lah, harusnya lebih ok kalau sungainya ga kering… Untuk pantai ya seperti pantai di Indonesia pada umumnya, banyak sampahhhhh [huhhh… 😦 ] yang paling penting sih bareng temen-temen yang cihuy, bercanda terus. Pulangnya kita sempet dinner Ikan Bakar dalam Bambu di Sentul, baru deh balik ke rumah masing-masing.

Tiba-tiba ngantuk sangat… so here we are. Dipost deh beberapa fotonya 😉 *kalau sempet nanti diedit deh isi blognya 😀

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s